Venloene

Kapper

Kookclub Venloene

Elke woensdag is er een kookclub in Venloene in Loon op Zand. Samen koken en samen eten is een leuke gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Iedereen is welkom. Bewoners van Venloene, buurtbewoners en andere belangstellenden. Als u geen zorgindicatie heeft, wordt er wel een kleine bijdrage gevraagd.

lees verder
Kapper

Elke donderdag 'Meer bewegen voor ouderen'

Op zorglocatie Venloene vindt elke donderdag 'Meer bewegen voor ouderen (MBVO)' plaats onder begeleiding van Diana Korteweg.

Intramurale clienten kunnen aansluiten, maar ook extramurale clienten voor een kleine bijdrage van 2,50 Euro.

Kapper

4 sterren Gastvrijheid voor Venloene

Venloene heeft 4 sterren voor Gastvrijheidzorg met sterren. Klik hier voor meer informatie.

Kapper

Fysiotherapie en bewegen

Twee vaste fysiotherapeuten bezoeken regelmatig ons woonzorgcentrum voor behandelingen en adviezen. Venloene beschikt over een eigen fysioruimte.

Meer informatie


Kapper

Vrijwilligers vacatures Venloene

Wilt u vrijwilligerswerk doen op Venloene?

Kllik hier voor de actuele vacatures.

Kapper

Elke dag lekker dineren

In de seniorenrestaurants van Maasduinen kunt u elke dag aanschuiven tussen 12.00 en 14.00 uur. Lekker en gezellig dineren met elke dag weer een ander menu. Ook buurtbewoners en gasten of bezoekers zijn er van harte welkom.

Meer informatie

Kapper

Vrijwilligers en mantelzorgers

Vrijwilligers en familie en vrienden (mantelzorgers) van de cliënten spelen juist in de  woongroep een belangrijke rol. Cliënten, medewerkers, vrijwilligers en familie en vrienden bepalen samen de dagelijkse gang van zaken. 

Meer informatie

Kapper

Activiteiten Venloene Loon op Zand

Wilt u deelnemen aan een van de activiteiten van Venloene in Loon op Zand. 
Een overzicht van de activiteiten is te verkrijgen bij de receptie.

Dag Verzorging voor Ouderen (DVO)

Op maandag t/m zaterdag wordt van 10.00 - 16.00 uur op Venloene dagbesteding aangeboden. Voor meer informatie klik hier.

Kapper

Werken in de zorg: onze vacatures

Werken in de zorg is net zo gevarieerd als de mensen die je er tegenkomt. Op de zes zorglocaties en bij Maasduinen Zorg Thuis werken professionals in uiteenlopende functies en beroepen. Klik hier voor jouw carrièrekansen bij Maasduinen. 

Kapper

Kapper

In Venloene vindt u een compleet ingerichte kapsalon. Op weekdagen is er tussen 9.00 en 13.00 uur een professionele kapper om uw kapsel in model te brengen zodat u er weer piekfijn uitziet. U mag ook gerust uw eigen kapper laten komen.