vossenberg

Vossenberg aan de rand van Kaatsheuvel is een sfeervol woonzorgcentrum waar clienten zich thuis voelen. Een prettige en veilige omgeving met een groot aanbod van diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Binnen een aantal jaren komt op deze locatie nieuwbouw. 
 

venloene

Venloene in Loon op Zand is een moderne zorglocatie. Via de ruime entree met receptie komt u op het gezellige marktplein. 
 
 

antoniushof

Antoniushof is een modern woonzorgcentrum in hartje Waalwijk met aanleunwoningen, zorgappartementen en een verpleegafdeling. Gebouwd in een carré rondom een beschutte tuin met voliere kijken alle appartementen uit op het groen van de tuin. Het staat recht tegenover het Theater De Leest. 

vita

Vita is een moderne, nieuwe zorglocatie aan de Regentenstraat in het hartje van Rijen. Hier vindt u kleinschalige woongroepen voor mensen met dementie, maar ook appartementen waar mensen zelfstandig wonen en waar Maasduinen zorg verleent.

 

rosagaerde

Recht tegenover de Efteling in Kaatsheuvel staat de moderne en toch knusse zorglocatie Rosagaerde. Het complex bestaat uit vier groepswoningen voor dementerende ouderen.

 

 

 

zorg thuis

Als u afhankelijk bent van zorg, dan wil dat niet automatisch zeggen dat u naar een zorglocatie moet verhuizen. Sterker nog, het brede aanbod van Maasduinen Zorg Thuis zorgt ervoor dat u ook in uw thuissituatie de zorg en aandacht krijgt waaraan u behoefte hebt.


sitemap - disclaimer | Created by Goed Werk Communicatie