over maasduinen

Maasduinen levert zorg in de regio Midden-Brabant. De locaties van Maasduinen liggen in de gemeenten Waalwijk, Loon op Zand en Gilze en Rijen. Het zorg- en dienstverleningsaanbod van Maasduinen varieert van zelfstandig wonen, wonen met zorg, verpleging en behandeling tot zorg thuis. De thuiszorg bestrijkt het hele werkgebied.
Als thuis wonen even niet meer gaat, kunnen mensen ook komen logeren bij Maasduinen in een beschutte omgeving waar zorg voorhanden is. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of wanneer de mantelzorger voor enkele weken op vakantie gaat.

Daarnaast heeft Maasduinen in iedere gemeente een voorziening voor dagbesteding en/of dagverzorging, in een huiselijke of landelijke omgeving voor mensen met een lichamelijke of cognitieve beperking. Ouderen die zelfstandig wonen maar toch behoefte hebben aan een vorm van dagbesteding en/of dagverzorging kunnen hier gebruik van maken.

Tot slot is er met de locaties als steunpunt in de wijk altijd de gelegenheid om dichtbij huis anderen te (blijven) ontmoeten. Er is elke dag van alles te doen op de locaties. Cliënten, eventueel met bezoek, en omwonenden in de wijk kunnen gebruik maken van de faciliteiten aanwezig op de locatie (zoals een winkeltje, kapsalon of leeshoek), deelnemen aan activiteiten en genieten van een hapje en drankje in de (senioren)restaurants.

sitemap - disclaimer | Created by Goed Werk Communicatie