Vossenberg

Kapsalon

Imker

Op het terrein van Vossenberg zijn sinds kort twee imkers actief: Pascal en Jolanda van de Steen. Kom eens kijkje nemen achter bij de volkstuinen.

Kapsalon

Vrijwilligers vacatures Vossenberg

Voor de actuele vrijwilligers vacatures klik hier.

lees verder
Kapsalon

Elke dag lekker dineren

In de seniorenrestaurants van Maasduinen kunt u elke dag aanschuiven tussen 12.00 en 14.00 uur. Lekker en gezellig dineren met elke dag weer een ander menu. Ook buurtbewoners en gasten of bezoekers zijn er van harte welkom.

Meer informatie

Kapsalon

Gezondheid en bewegen

Ook als u in Vossenberg woont, kiest u uw eigen huisarts. Bij voorkeur is dat een huisarts die een praktijk heeft in Kaatsheuvel. Huisarts dokter Van Bree houdt wekelijks spreekuur in Vossenberg. Uw apotheker bezorgt uw medicijnen bij Vossenberg.

Meer informatie


Kapsalon

Activiteiten Vossenberg Kaatsheuvel

Wilt u deelnemen aan activiteiten bij Vossenberg in Kaatsheuvel? Dat kan!

Een overzicht van de activiteiten is te verkrijgen bij de receptie.

Kapsalon

Thuiszorg in Kaatsheuvel

Thuiszorg in Kaatsheuvel. Voor meer informatie belt u met ons team op 0416 - 530 608

Kapsalon

Prachtige kapel

Elke zondag is in de kapel een eredienst. Met regelmaat treden er koren op. Dan komt de prachtige akoestiek van de kapel pas echt tot zijn recht.

Meer informatie

Kapsalon

Kapsalon

Vossenberg beschikt over een eigen, volledig ingerichte kapsalon. Op dinsdagmiddag, donderdag, vrijdagochtend en op afspraak komt een kapster langs om uw haren weer in model te brengen. U mag ook gerust uw eigen kapper laten komen. Dan kunt u samen gebruik maken van de kapsalon van het huis. 

Kapsalon

3 sterren voor Vossenberg in Gastvrijheidszorg met sterren

Vossenberg heeft 3 sterren gehaald in de Gastvrijheidzorg met sterren. Klik hier voor meer informatie.

Werken in de zorg: onze vacatures

Werken in de zorg is net zo gevarieerd als de mensen die je er tegenkomt. Op de zes zorglocaties en bij Maasduinen Zorg Thuis werken professionals in uiteenlopende functies en beroepen. Klik hier voor jouw carrièrekansen bij Maasduinen.