< Terug naar overzicht

Restaurants

Misschien bent u niet zo goed in koken. Of vindt u het niet leuk of heeft u er geen tijd voor. Misschien ziet u er tegen op omdat u altijd maar alleen eet. Wat de reden ook is, Maasduinen biedt u de mogelijkheid om gezellig aan te schuiven in de restaurants van onze zorglocaties. Elke dag wordt rond 12.00 uur een driegangenmaaltijd geserveerd. Op Antoniushof in Waalwijk is dit ook mogelijk van 16.30 - 18.00 uur. En vanaf 1 september 2016 op Venloene in Loon op Zand. Uiteraard houden we rekening met een eventueel dieet. In de avond kunt u ook terecht voor een hapje van de kleine kaart.

Als u wenst kunt u ook een warme maaltijd thuis laten bezorgen. Bijvoorbeeld via Food Connect Maaltijdservice B.V. U geeft van te voren door wat u wenst en de kant-en-klaar maaltijd wordt bij u thuis bezorgd.  

Voor wie bestemd?
U bent ouder dan 55 jaar en woont zelfstandig in de omgeving van een van onze zorglocaties. 

Waar kunt u terecht?

Aanmelden?
U kunt komen eten op elke gewenste dag. Vooraf aanmelden hoeft niet. U koopt van tevoren een maaltijdbon bij de receptie.

Hoe laat?
Onze gastvrouwen en -heren verwelkomen u graag rond 12.00 uur voor een driegangenmaaltijd. Of op een ander moment als u iets kleins van de kaart wilt nuttigen.

Wat kost het?
Ons driegangenmenu kost € 7,85 (prijs 2016). U kunt elke dag kiezen uit verschillende gerechten. Maaltijdbonnen zijn bij de receptie van de zorglocatie verkrijgbaar.

home_19_3_gr.jpg
sitemap - disclaimer | Created by Goed Werk Communicatie