< Terug naar overzicht

Twinkelbus maakt binnenkort haar eerste rit

Binnenkort maakt de nieuwe Twinkelbus van Maasduinen haar eerste rit. Met de Twinkelbus kunnen alle cliënten van Maasduinen een dagje uit naar een bestemming naar keuze.

Op 27 september jl. is de bus feestelijk onthuld. Bestuurder Martin van de Ruit bood de heer Horvers uit Loon op Zand het eerste ritje aan. De heer Horvers werd onlangs 100 jaar en gaat samen met zijn familie een dag op stap.

Met de Twinkelbus wil Maasduinen haar cliënten een mooie dag laten beleven. Elke cliënt mag jaarlijks een dagje uit naar een bestemming naar keuze. Naar het strand of juist naar de stad, naar een museum, natuurgebied of naar een kleinkind in Groningen. En ze mogen ook iemand meenemen. Met als doel dat cliënten kunnen genieten, een twinkeling in de ogen krijgen, zich thuisvoelen en erbij horen.

Maasduinen heeft de rolstoelbus bekostigd. Het besturen van de bus en het begeleiden gebeurt door vrijwilligers. Een grote groep mensen heeft zich hier inmiddels al spontaan voor aangemeld. Gewoon, omdat het idee hen zo aanspreekt en om samen te werken aan het creëren van mooie momenten.

Van de garage waar de bus is aangeschaft ontving Maasduinen de eerste 200 liter benzine als donatie.

sitemap - disclaimer | Created by Goed Werk Communicatie