Huren of wonen met zorg

Vita heeft appartementen, aanleunwoningen en zorg met verblijf. Vita biedt veel mogelijkheden voor de bewoners en inwoners van Rijen. Zo levert het team van Vita ook zorg thuis. 

De tuin is een prachtige plek om elkaar te ontmoeten. De tuin is er namelijk niet alleen voor de bewoners van Vita, Regent en Regentenhof, maar voor iedereen toegankelijk. Mensen met dementie en inwoners van Rijen kunnen elkaar hier ontmoeten. We nodigen buurtbewoners dan ook graag uit.

De tuin is niet alleen maar een mooie plek om elkaar te ontmoeten. We gaan er ook gezamenlijke activiteiten organiseren. Dit doen we samen met Rijense vrijwilligers, die een grote bereidwilligheid hebben getoond om te helpen.

De tuin is overigens niet de enige plek waar mensen elkaar bij Maasduinen kunnen ontmoeten. Afgelopen voorjaar is de kantine bij Vita omgetoverd naar een mooi, licht restaurant. Mensen kunnen hier in de middag en’s avonds tot 20.00 uur a la carte kunnen eten. Maar een frietje met kroket kan ook! Heerlijk genieten en bovendien goed betaalbaar! Bekijk de mogelijkheden.

In Vita worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor bewoners en voor mensen uit de buurt. Bekijk hiervoor het   activiteitenoverzicht.